Сузи изтъкна също, че са почнали да пишат за баща

...
Сузи изтъкна също, че са почнали да пишат за баща
Коментари Харесай

Сузанита избухна: 80% от 15-годишните правят секс! Какво лошо има в това?


Сузи посочи също, че са почнали да пишат за татко й едвам когато неотдавна е пуснал провокативната си ария „ Да бре де “, което също е образец, че абсурдът диктува разпоредбите, а с хубавите и стойностни песни се печелило единствено… почитание.

Мурадова открехна завесата и около задграничния режисьор, който я е забелязал. „ Той е руснак, продуцент, живее в Лос Анджелис. Дойде и беседва персонално с майка ми в Пловдив. Иска да запиша песни на британски, той е продуцирал и румънски мои сътрудници, доста е прочут “, споделя тя пред „ България Днес “.

Колкото до пластичните усъвършенствания, за които медиите гръмнаха, че 15-годишната госпожица има, тя отхвърли новината, че си е поставила силикон в циците. Дори опроверга, че има хиалурон в джуките.

На въпроса по какъв начин си изяснява възмущението на хората, които, гледайки я по този начин на 15 година – пушеща и правеща секс, място не си намират, Сузи отсече: „ Не знам от кого взимам пари, с цел да си закупувам цигари, от хората ли? Вредя ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари заран с кафето и даже не ги допушвам. Родителите ми позволяват да пуша. А за секса, всяко момиче и момче на моята възраст, най-малко 80% от тези, които познавам, към този момент са правили секс. Нашето потомство бързо се развива, какво неприятно има в това? “.

Гаджето й таман приключва висшето си обучение. „ Чудя се от време на време по какъв начин ме търпи, тъй като, когато нещо не ми харесва, го демонстрирам. А той е уталожен и е компактно до мен “, споделя Сузанита.

Както може би се сещате, дребната не е отличничка и родителите й не държат да бъде такава. „ Майка ми споделя по този начин: По-добре да печелиш от това, което обичаш, в сравнение с да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш “. И парите в този случай са значими, тъй като, когато имаш, можеш да помагаш на другите “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР