Сузанита си тръгна бясна вчера от годишните Lifestyle награди. Тя

...
Сузанита си тръгна бясна вчера от годишните Lifestyle награди. Тя
Коментари Харесай

Сузанита със скандален пост: Без да съм роб на дърти хиени, успях да ви спечеля вниманието!

Сузанита си потегли гневна през вчерашния ден от годишните Lifestyle награди. Тя бе номинирана в категорията "Сензация на годината " дружно с Луна и "Шушана ", които бяха главните й съперници. Всички чакаха наградената да е точно Мурадова, само че когато 15-годишната лолитка чу името на Луна като победител, замръзна. 
Трябваха й няколко минути, до момента в който осъзнае, че певицата с над 20-годишен музикален стаж й отмъква премията под носа, и то не с какво да е, а със скандалното си присъединяване в миналогодишния формат на "ВИП Брадър ". Сузанита е уверена, че премията е трябвало да отиде при нея и упреква уредниците за загубата си. Тя пусна ядосан пост в Instagram, с който разгласи, че най-лошото занапред следва: 
"Hello my friends, прави ми удоволствие - Сузи. Какво да направя, че носите маркови блузи? Дрехите - скъпи, душите - евтини. Яко ли ви е, че живеете в неистина? К'ва е тая излагация, к'ва е тая дивотия? Сензация на годината ще печели Луна? Абе това награди за пенсионери ли е, или за дърти чанти? Сензация на годината - Луна, тъй като против малко пари си сподели гнилата душа пред цяла България. Уж уважавана, сякаш високопоставена дама? А другояче прави срам и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?!
Жалки сте. Колкото жалки... толкоз и долни! Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм плебей на дърти хиени в цялата ви система съумях да ви печеля вниманието! Никой, никой не го е правил и мъчно ще го направи след мен! С какво ви попречи предишното лято едно момиче, което преследва фантазията си, примамвайки Ви с най-голямата Ви уязвимост... черния ви морал. Влизам им на всички огромни продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си. Разберете го! 
С колкото пари и искра да блъскате тези негодни души, няма по какъв начин да измененията тяхната в действителност! Абе, селяндури и евтини VIP-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция, няма да съумеете в живота... Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите курви - аз, Сузанита, вашият максимален призрачен сън, сътворих план, който впечатли хиляди, построи ми кариера и ми направи път в живота! 300 лв. струваше планът. Какво са 300 лв.? А? 
Вие, лигльовци, тези триста лв. ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация. За сумата за една вечеря в ресторант! Толкова коства цялото ни общество и морал. Това е от мен, задръжте си премиите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от машинация и злоба дано извърши празните Ви души! Това е от мен, Вашият максимален призрачен сън, Сузанита. П.С. Най-лошото занапред следва. П.С 2: Към всички уредници на този церемониал на завистта - моята ария "Без коментар ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР