Сузанита пак напомни за себе си - и както може

...
Сузанита пак напомни за себе си - и както може
Коментари Харесай

Сузанита на гребена на любовта с ново гадже СНИМКА

Сузанита отново подсети за себе си - и както може да си визиите, го направи още веднъж по абсурден метод, което е и нейна запазена марка, написа burgas24.bg.

Дъщерята на Орхан Мурад дълго време беше без мъж до себе си, след последната си разлъка. Но ето, че това няма по какъв начин да продължава по този метод, както излиза наяве, и новата обич е към този момент факт.

Скандалната тийнейджърка постоянно афишираше гаджетата си, което досега й донесе единствено неприятен шанс в любовта. Затова този път много дълго време резервира в загадка новата си обич. Досега!

Всъщност певицата разгласява много сторита с приятеля си, като даже го и тагна. Става въпрос не за кого да е, за националния рекордьор по мятане на копие при мъжете - Марк Славов. През 2020-та той изпрати копието на рекордните 83.4 метра и по този начин усъвършенства 13-годишен връх! Освен това Марк е и музикален продуцент, както и трапър.

Любопитна детайлност е, за която излиза наяве от сторитата на Марк, е, че той към този момент не е в България, а в далечна Финландия, където работи, живее и тренира. Как ще продължи връзката му със Сузанита, следва да разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР