Сузанита определено не е от артистите, които се притесняват от

...
Сузанита определено не е от артистите, които се притесняват от
Коментари Харесай

Сузанита намали устните си, вижте как изглежда сега певицата

Сузанита несъмнено не е от артистите, които се тормозят от смяна във външния си тип. Тя е една от младите певици, които поемат опасности и обичат да предизвикат почитателите си. Нищо към младата изпълнителка не  може да бъде обвързвано с думата " досада ", тъй като тя постоянно съумява да впечатли и притегли вниманието на хората към себе си. 

Дъщерята на легендата Орхан Мурад стана известна освен със своите песни, само че и провокативен външен тип. Някои го утвърждават, други подлагат на критика, само че самата Сузанита не се въздейства от мнението на близките. За нея е значимо тя да се усеща добре, да се харесва и да има поддръжката на най-близките ѝ хора. 

Виж още: Да свалиш 25+ кг.? Холивудските звезди, които отслабнаха фрапантно

Младата звезда е известна с обемните си устни, които тя преди време си направи. Както с облеклата и държанието, по този начин и за тях тя получи много рецензии от едни, а други ги харесаха. Така или другояче, Сузанита изненада феновете си, като показа на стори в Инстаграм, че е подхванала крачката да понижи устните си. Малко по-късно тя сподели и крайния резултат, който би трябвало да отбележим, е превъзходен. Певицата наподобява прелестно. Как Сузанита е стигнала до решението за смяната, е единствено въпрос на разнообразни догатки и спекулации, които ние няма да вършим. 

А другояче певицата е щастлива сега. Подготвя нов музикален план, за който загатна в своята публична Инстаграм страница. Освен това скоро е премиерата на кино лентата " Дани. Легенда. Бог ", в който Сузанита взе участие и си партнира със звездата от " Откраднат живот " и водещ на риалити предаването на NOVA " Игри на волята " Димо Алексиев.

" За пръв път вземам участие във филм, всички са удовлетворени. На един човек като му е в кръвта това, се оправя с каквато роля му дадат. Като актьор би трябвало да вложа и актьорска игра, не ми беше по никакъв начин мъчно. Нямаше компликация. С екипа доста се разбираме и си допаднахме ", сподели преди време изпълнителка в свое изявление.

Не единствено в професионален, само че и в персонален проект нещата наподобяват добре за нея. Тя е бясно влюбена в своята половинка и дружно прекарват доста време. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР