Сузанита обаче се опитвала да ги отклонява, тъй като не

...
Сузанита обаче се опитвала да ги отклонява, тъй като не
Коментари Харесай

Майки Плачат! Сузанита Вече Мина Всички Граници С Разюзденото Си Поведение! Мечтае Си Да Прави

Сузанита обаче се опитвала да ги отклонява, защото не си падала по сходни неща.

" Постоянно ми оферират пари за интимни милувки. Спрете се бе, хора! Няма да се съглася нито за час, нито за 5 часа, нито за ден или за седмица. За каквато и да е сума. Пари си изкарвам и не ми дреме за вашите хартийки ", избухна певицата в мрежата след следващото непристойно предложение.

И макар че е твърдо срещу правилата ѝ да си легне с някой за пари, Сузанита изобщо не се тормози да признае, че не ѝ пука от неангажиращи връзки за една вечер. Девойката разкрива още пикантните си визии за интимния живот и споделя, че даже сега има връзка, само че не я приема на съществено.

Преди време Сузанита съобщи, че абсурдът ѝ е запазена марка и той е тайната на нейния триумф. Но в това време признава, че колкото и скандално да се демонстрира, родителите ѝ са много строги и са ѝ забранили използването на каквито и да е алкохол и опиати.

Въпреки това в обществената мрежа постоянно се появяват фотоси на палавата Сузи, на които тя пуши марихуана. Тийнейджърката споделя, че е признателна на фамилията си, тъй като я е научило на почтеност, откровеност и почитание към почитателите.

За рецензиите си да се демонстрира полугола споделя, че не вижда проблем, тъй като и по-малки от нея го вършат.

" Има стотици съблечени момчета и девойки в нета. Защо не се приказва за тях. Разликата е, че те не са деца на известни родители, а аз съм ", разяснява още Сузанита.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР