Сузанита направи поредна изцепка. Тя засне как с гаджето й

...
Сузанита направи поредна изцепка. Тя засне как с гаджето й
Коментари Харесай

Сузанита с поредна брутална изцепка: Фучи с 200 км/ч по магистралата, опряла пистолет до главата на гаджето си

Сузанита направи поредна изцепка. Тя снима по какъв начин с гаджето й се движат с 200 км/ч по автомагистралата, а през това време размята револвер и пее. Пистолетът най-вероятно е същински, имайки се поради, че приятеля й е работел като защита.

Тя повърхностно си припява и го размята наоколо до главата му, поставила пръст на спусъка. Едно натискане, без да желае, я дели от огромна пакост.

70-годишната майка на Илон Мъск постави всички мацки в джоба си (СНИМКИ/ВИДЕО)



Клипът със скоростта е сниман от шофьорската седалка. Възможно е създателят на клипа и индивидът зад кормилото да са едни и същи - Сузанита. Въпреки, че тя няма годините за брошура на скутер и единственото транспортно средство, което й се разрешава от закона е колело, тя нееднократно е демонстрирала умения зад кормилото.

15 секрети за хубост, които принцеса Даяна спазваше и изглеждаше зашеметяващо (СНИМКИ)

Сузанита е измежду най-скандалните персонажи у нас. Нейната фенска вълна е доста по-малка от тази на злобарите й. Родители не стопират да скачат против Мурадова и фамилията й. Родителите й я пазят за всичко, те даже й разрешават на нежната възраст от 15 години да пуши цигари и да води съкровен живот. Тя нееднократно е споделяла клипчета в Instagram, на които е дрогирана и пуши трева.


Крум Савов с трагична изповед, гибел в фамилията му съвсем го погубила


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР