Сузанита май не може да диша без скандал Младата майка не

...
Сузанита май не може да диша без скандал
Младата майка не
Коментари Харесай

Сузанита пак разлюля мрежата: Лъсна по бельо в Монако!

Сузанита май не може да диша без скандал

Младата майка не стопира да насочва прожекторите към себе си, само че постоянно провокативно.

Сузи Мурад се пусна по сутиен по какъв начин обикаля улиците на Монако, на Френската Ривера.Щерката на баладичния реализатор Орхан Мурад провокира земетресение в мрежата поради метода, по който се появи.

„ Живей живота си по този начин, както на тебе ти се желае “, изцепи се тя под скандалното фото. В мрежата незабавно я захапаха, поради това, че се разхожда полугола.

„ Ама ти имаш наследник, майка си, може ли по този начин да се излагаш? Ама какво се учудваме, ти имаш профил в онлифенс “, попиляха я в нета.

Феновете се питат на кого е оставила дребния Матиас и дали е още с татко му, копиехвърчага Марк Славов. Двамата ту се събират, ту се разделят. Историята им по-скоро наподобява на зле режисиран сапунен сериал. Само че Сузанита е подчертавала, че даже и да се разделят, двамата ще се виждат поради общото си дете.

Скандалите в фамилията на Сузанита не стартират и  не свършват обаче единствено с нея. Тя упрекна баща си, преди време, който към този момент има нова жена и май отново е  станал татко, че до момента в който майка й боледувала от рак, артистът мъкнел дамите в къщата им и й изневерявал непрестанно.

А консуматори в мрежата сигнализираха, че майка й Шенай е източила близо 70 бона за персонални цели, които средства били получени за благотворителна активност.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР