Сузанита избухна на стори в Instagram, а причината е една

...
Сузанита избухна на стори в Instagram, а причината е една
Коментари Харесай

"Човек винаги ще бъде обиждан": Сузанита е бясна, защити най-добрата си приятелка от "Ергенът"

Сузанита избухна на стори в Instagram, а повода е една - хейтът, който приятелката ѝ Елисавета от " Ергенът " натрупа. Дъщерята на Орхан Мурад показа, че злобари постоянно е имало и ще има, а това не би трябвало да е изненада за никого. Инфлуенсърката показа още, че поддържа на 100% Ели, която фактически натрупа много рецензия в нета.

Виж още: След месец разграничени: Жени Джаферович отпраши за Доминикана, отиде да нагледа Ваня

" Каквото и да прави човек, постоянно ще бъде нападан и обиждан. Няма по какъв начин да се харесаш на всеки, не се и старай. Бъди себе си, блага моя и не се поддавай на злобни приказки. Ти си доста повече от това, което те си мислят, че си ", написа Сузанита на стори със фотография на Ели от " Ергенът ".

Новоизлюпената риалити звезда попадна под нечовечен обстрел от страна на консуматори, тъй като е част от компанията на Габриела Бланко. Тя, дружно с Габи и Теодора, която отпадна от шоуто, започнаха явното разделяне на тимове, подкрепено от обиди и насмешки. Основно отправени към Пам Веледис и Мони Зенгинер, която също бе отстранена от Евгени Генчев.

Виж още: " Да си го " поставя " с който си изиска ": Бащата на Айлин Бобева взриви с думи, сподели своята истина 

 Instagram

Проблемът на Ели обаче въобще не би следвало да са мненията и мнението на хората, а вниманието, което получава от Евгени Генчев. Е, тя по-точно не получава почити никакво внимание от ергена, само че същото важи с цялостна мощ и за нейната приятелка Бриела Бланко.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР