Сузанита е юбилярка. Младата певица, а отскоро и родителка на

...
Сузанита е юбилярка. Младата певица, а отскоро и родителка на
Коментари Харесай

Сузанита в шок: Тя е едва на 20, но вече с бебе и с мъж, около когото се усукват дузина кифли!

Сузанита е юбилярка. Младата певица, а неотдавна и родителка на момченце, чукна 20 лазарника преди дни, а купонът де факто не беше ваучър. Щерката на Орхан Мурад означи празника си в уютна, тясна и сантиментална конюнктура - единствено с приятеля си Марк Славов.

Двамата оставили дребния Матиас на баба му Шенай Мурад (след развода към този момент Шенай Кузева), а те се отдали на безгрижен и отдих. Сузанита даже показа, че поради бебето е спряла алкохола и си е хапнала единствено тортичка, само че не пропусна и минутките за равносметка.

А нейната равносметка се оказа такава - едвам на 20, а към този момент с бебе, без татко (тя не желае и да чува за Орхан) и с мъж, който обожава, само че и след който тичат най-малко дузина фусти. Някои от които непосредствено му пишели и му се предложили в нета.

Сузанита е гневна от разчепатеното държание на нискочелите бръмчалки и разгласи, че Марк Славов е единствено неин.

" Не единствено се обичаме, ние сме сродни и търсещи се във времето души. Връзката ни е пъклен мощна, а любовта ни не е елементарна. Така че всички вие, които ще плюете против мен или ще се навирате в очите и ръцете на мъжа ми, да знаете, че няма да предизвикате друго, с изключение на двамата с него да ви обсъждаме с подигравка ", отсече Сузанита.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР