Сузанита е сред звездните майки на 2022 г., като нейната

...
Сузанита е сред звездните майки на 2022 г., като нейната
Коментари Харесай

Сузанита показа как гледа бебето Матиас

Сузанита е измежду звездните майки на 2022 година, като нейната бременност беше изненада за всички поради историята ѝ досега. 

Но певицата се промени изцяло, а животът ѝ към този момент е отдаден на дребния Матиас. 

Въпреки че той се роди преди по-малко от месец, а занапред Сузанита и половинката ѝ ще привикват с новия член на фамилията, явно певицата няма проблеми да намира време и за себе си. Наскоро тя сподели, че грижите за Матиас не пречат на това да наподобява топ и качи фотография, на която е с предпазлив грим даже и у дома.

Това обаче явно не е изключение. Сузанита качи стори, на което се гушка с Матиас, а на фотографията се вижда, че тя е с съвършен, въпреки и подкъсен маникюр!

Подозираме, че тук някой би подложил на подозрение грижите, които поставя Сузанита за сина си, по тази причина ще споменем, че в изявление майката на певицата показа, че тя не давала никой да ѝ се меси в грижите за Матиас. Така че Сузанита на 100% гледа бебенцето си сама. 

Матиас се роди в средата на ноември, а сина си Сузанита назова " още един прелестен мъж ". Тя е по отношение на националния ни рекордьор по мятане на копие Марк Славов, с който се разделиха и събраха нееднократно по време на бременността ѝ. Въпреки това обаче връзките сред тях още веднъж са такива, каквито би трябвало, а двамата нарекоха Матиас " най-прекрасното нещо, което ни се е случвало "., оповестява Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР