Сузанита е известна с това, че не е от певиците,

...
Сузанита е известна с това, че не е от певиците,
Коментари Харесай

Сузанита е бясна: "Това същество не може да стъпи на малкия пръст на майка ми"

Сузанита е известна с това, че не е от певиците, които ще си запазят мнението, в случай че имат такова, а тя несъмнено има. Младата звезда оплю новата другарка на татко си Орхан Мурад, откакто в обществените мрежи и медийното пространство се появиха техни общи снимки.

" Това създание не може да стъпи на дребния пръст на майка ми. А и спрете да се бъркате в персоналния живот и детайлности, които не би трябвало да ви засягат ", изрично съобщи Сузанита в Инстаграм, където си разреши да показа наново щастливите фрагменти на прясната двойка, пишат размини издания.

Виж още: Като две капки вода: Мани от " Игри на волята " сподели майка си, като сестри са!

 

Новата жена до 54-годишния реализатор се споделя Камелия Добрева. Любопитна детайлност е, че двамата афишират връзката си няколко месеца след формалния бракоразвод на Орхан и някогашната му жена Шенай. Самата тя също не остана длъжна на някогашния си брачен партньор, отбезват от " Телеграф ".

" Всичко, от което се нуждая довечера, е твоята обич, да, скъпи ", написа тя в формалния си фейсбук профил с видния намек за нов мъж. Разкритията за Орхан Мурад и всички места, които е обходил със сегашната си възлюбена, родом от Казанлък, предизвикат в допълнение дългогодишната му партньорка, която флиртува и посредством мнения.

Виж още: Полезните инфлуенсъри: едни от най-любопитните дестинации, за които ни описаха в Instagram 

Иначе неотдавна Сузанита беше в Кан и дала обещание нова ария, с която да изненада почитателите си. Последната ѝ е от 2019 година От сторита стана ясно, че на компютъра си има много солидна директория с неиздадени части, които може би един ден ще видят бял свят. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР