Сузана Рийд защити принц Хари и Меган Маркъл в дискусия

...
Сузана Рийд защити принц Хари и Меган Маркъл в дискусия
Коментари Харесай

Сузана Рийд от ITV Good Morning Britain скача в защита на Хари и Меган по време на разгорещен кралски дебат

Сузана Рийд отбрани принц Хари и Меган Маркъл в полемика за двойката в Good Morning Britain (GMB) в понеделник, по време което тя поправя като посетител Андрю Пиърс.

Водещият, на 53 година, водеше шоуто на ITV по-рано дружно с Ед Болс, на 56 година Към водещите се причислиха коментаторът Андрю, на 63 година, и асоциираният редактор на Mirror Кевин Магуайър, също на 63 година, за диалог за кралското семейство тази заран.

Това пристигна след новината, че 75-годишният крал Чарлз ще се подложи на лекуване за увеличена простата и че принцесата на Уелс, 42, е имала абдоминална интервенция. Съобщава се, че принц Хари, 39, и Меган, 42, са изпратили положителни пожелания, само че не се схваща, че са се обърнали обществено към този ход.

Това провокира полемика в GMB, като Сузана сподели в един миг: „ [За да не] незабавно да излязат и да кажат обществено „ оздравявай скоро. Надявам се, че си добре “. И в случай че го направиха, апропо, таблоидите щяха да кажат „ не става дума за вас, Хари и Меган, не е нужно да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР