Сузана Рийд смая зрителите на Good Morning Britain, когато сподели

...
Сузана Рийд смая зрителите на Good Morning Britain, когато сподели
Коментари Харесай

Сузана Рийд изглежда толкова различна в ретроспективата на GMB в последния ден на съ-водещия Бен Шепард

Сузана Рийд смая феновете на Good Morning Britain, когато показа своя ретроспективна фотография в последния ден на Бен Шепард в програмата.

49-годишният Бен напуща шоуто след 10 години, с цел да показа This Morning, където към него ще се причисли сътрудника му непрекъснат водещ, Cat Deeley. Отдавайки респект на своя сътрудник, до момента в който той се сбогува с GMB, Сузана, 53, показа ретроспективна фотография на двойката в X от първия им ден в шоуто преди десетилетие.

Споделяйки фотография на водещите на футболното игрище Ъптън Парк, на която наподобяват удивително свежи лица, тя написа: „ ЧАО, БЕН! Всички имаме блус тази заран, като се сбогуваме с най-хубавите в бизнес @benshepard. Това сме ние преди 10 години, тъкмо преди стартирането на @gmb - несъмнено, той ме заведе в Ъптън Парк, с цел да се свържем с футбола! Ще ни липсваш - триумф през стената @thismorning. "

Имаше и друга фотография на двойката, направена преди 10 години, на която Сузана носи червен мак с доста по-дълга коса, отколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР