Сузана Рийд каза, че намира отношението на баронеса Мишел Моне

...
Сузана Рийд каза, че намира отношението на баронеса Мишел Моне
Коментари Харесай

Сузана Рийд намира отношението на самоизобразената „жертва“ Мишел Моне за „забележително“

Сузана Рийд сподели, че намира отношението на баронеса Мишел Моне за „ извънредно удивително “, когато се появи в предаването на Лаура Куенсберг по BBC тази заран.

По-рано в програмата магнатът по долни дрехи най-сетне призна, че може да се възползва от контракти за ЛПС на стойност £200 милиона в основата на следствие за машинация. Появявайки се в шоуто със брачна половинка си Дъг Бароуман, връстницата на торите настоя, че не е направила нищо неприятно, с изключение на да е излъгала пресата – което съгласно нея „ не е закононарушение “.

Но след напън от BBC хазаин Лора Куенсберг, тя призна, че е бенефициент на финансовите тръстове на господин Бароуман, които държат към £60 милиона облаги от договорката. Тя също по този начин твърди, че други лордове и баронеси са работили по същия метод като нея.

След изявлението Сузана изрази личните си мисли, като сподели: „ Просто считам, че е извънредно удивително, че тя не вижда какъв брой чувствителни са тези въпроси за хората. PPE беше толкоз обезверено нужна, че предприемач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР