Suwayda 24 получи видеоклип от вътрешността на един от центровете

...
Suwayda 24 получи видеоклип от вътрешността на един от центровете
Коментари Харесай

Suwayda 24: Сирийци и други араби се присъединяват към руската армия

Suwayda 24 получи видеоклип от вътрешността на един от центровете за набиране на съветската войска в Москва, на който се вижда по какъв начин група сирийци и египтяни получават военната униформа на съветската войска, преди да бъдат изпратени на военни обекти наоколо до границата с Украйна.


В рамките на особено следствие предходната седмица Suwayda 24 разкри, че с полети от Латакия до Москва са били транспортирани десетки сирийци от разнообразни провинции, откакто са подписали контракти за набиране на личен състав, от вербовчици, работещи с охранителни компании.

Непосредствено след идването на сирийците в Русия те са получили съветски паспорти. Те минават курсове за образование за потребление на оръжие в лагери на съветската войска, съпроводени от курсове за преподаване на основите на съветския език.

Един от тези, които се включили към съветската войска съобщи, че е видял хора от разнообразни националности да се причисляват към съветската войска, в това число от арабски страни, Афганистан, Индия и други страни.

Междувременно различен сириец съобщи, че сега се намира на руско-украинската граница, в рамките пунктове на съветската войска.

Източници показват, че стотици сирийци се готвят да заминат за Русия през идващия интервал и има предпочитание да се записват посредством вербовчици.

Въпреки разпространяването на голям брой известия за това, че Русия притегля сирийци да се бият във войната в Украйна, за първи път от началото на спора там Suwayda документира десетки сирийци, които пътуват до Русия и получават съветско поданство. Изглежда, че даването на поданство е самодейна стъпка на Русия, с цел да избегне обвиняването, че набира наемници в редиците на армията си, в случай че тези бойци бъдат убити или пленени.

Тези данни демонстрират, че Русия е отворила необятно вратата за набиране на наемници в разгара на продължаващата към този момент съвсем две години война против Украйна, която коства и на двете страни огромни материални и човешки загуби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР