Суворово за пръв път достигна до финал за Купата на

...
Суворово за пръв път достигна до финал за Купата на
Коментари Харесай

Шеф на Суворово: До края на сезона приоритет ни е финалът за Купата

Суворово за пръв път доближи до край за Купата на аматьорската футболна лига и може да вдигне първия си трофей в историята. Съперник на финала на суворовци ще е Балкан (Ботевград), като ще е на 28 май във Велико Търново.

На ½-финала Суворово завоюва с 3:1 против спечелилия на Северозапад - ФК „ Пещера “, от село Галата. Срещата се игра в Севлиево, като точни за триумфа бяха Никола Василев – на два пъти, и Даниел Димитров.

Пред „ Народно дело Седмицата ” изпълнителният шеф на Суворово Гавраил Гавраилов разкри своите упования от тима до края на сезона:

„ Не искам да се връщам към случилото се в Севлиево. Шокиращо е, че през 2019 година се позволява да бъде игран полуфиналем мач за КАФЛ при застрашаващи здравето и живота на състезатели и длъжностни лица обстоятелста. Искам единствено да поздравя момчетата и треньорите за здравия разсъдък и проявеното самообладание, с което се справихме с това футболно извращение, което ни бе поднесено. До края на сезона приоритет ни е финалът за КАФЛ, до който справедливо достигнахме. Затова е допустимо в оставащите срещи от шампионата, треньорският щаб да запази и резервира някои от играчите ни за финала. За шампионата допуснахме някои неверни стъпки и мъчно ще опонираме на професионално подготвящия се „ Спартак “, само че пък ще изиграем оставащите мачове без напрежение, и несъмнено във всеки един ще излизаме за победа, както постоянно сме го правили. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР