Суверенът ясно каза, че трябва да има коалиция. Той каза-разберете

...
Суверенът ясно каза, че трябва да има коалиция. Той каза-разберете
Коментари Харесай

Мира Радева: Нинова се държи най-адекватно

Суверенът ясно сподели, че би трябвало да има коалиция. Той каза-разберете се между тях. От Има Такъв Народ споделиха, че няма да гласоподават за различен мандат. Това е обидно държание. Това са хора, които не са дорасли и не схващат парламентарната народна власт. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се държи най-адекватно, по тази причина би била в положение да сформира кабинет. Това сподели по БТВ социологът Мира Радева.

Ние виждаме един разпад. Всеки ден пътувам София-Самоков. Пътят беше стартират, направиха се хубави дупки и зарязан. Искам да запитвам всички какво ще се случи като пристигна зимата, леда?!

Виждам неналичието на схващане за съдружна просвета. Сега не могат да се схванат, ние сме в обстановка да не знаем по какъв начин ще посрещнем зимата, с цел да се гласоподава бюджет, би трябвало да е ясно кой ще го извършва. Карадайъ беше прав - какъв е този празен чек. Имаме невиждано изтощение на институциите.

В студиото бе и политологът Христо Панчугов.

Според Панчугов сега сме очевидци на тест за президента Радев и дали той ще поеме по-активна роля.

„ Липсва ми политическа визия. Имаме потребност от човек, който да каже – би трябвало да се направи едно, две, три “, сподели той.

По думите му е хубаво някоя институция да се опита да подреди ситуацията и това да стане обществено пред жителите. Не става дума за схемаджийство, а за явен дневен ред с политически проект и разграничителна линия, разяснява Панчугов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР