Сутринта започва с квадратура на Луната в Скорпион и Сатурн

...
Сутринта започва с квадратура на Луната в Скорпион и Сатурн
Коментари Харесай

Звездното влияние носи смесени енергии


Сутринта стартира с площ на Луната в Скорпион и Сатурн във Водолей. Опитайте се да отмените всички значими срещи, не подписвайте бизнес контракти. Не се предлага да поддържате връзка с по-възрастни хора.

Може да се чувствате леко депресирани, не търсете разтуха в храната или пороците (например пушене и т.н.). Вместо това излезте на открито и бягайте или се разхождайте, прекарвайте време с животни, които ще ви дадат безусловна обич.

Тригонът на Луната в Скорпион и Нептун в Риби в ранния следобяд ускорява въображението, нараснала емпатия. Ще стартираме да се изпълваме с възторг, любознание и ще желаеме да опитаме нови неща.

Това е отличен миг за духовна работа, медитация, да се посветите на всичките си сетива. Време е да се насладите и на любовта! Секстилът Луна с Плутон в Козирог в късният следобяд разсънва нашата сантиментална природа. Имаме предпочитание за завършения, нови прекарвания и пътешествия. Ще желаеме и ще търсим смяна. Всичко, което вършим във връзка с финансите, ще бъде повече от сполучливо.

Луната е в символ Скорпион до 01:41ч на 3 септември.

Луната в този знак основава напрежение и прочувствена неустойчивост. Много хора изпитват негативни усеща и отрицателни страсти. Засилва се вътрешната настъпателност у доста хора и е подготвена да избие когато и да е. Добре е да се запази възприятието за комизъм, само че без да минава в озлобен жлъч. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, интензивно придвижване, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано
раждане или импровизиран аборт.

Лунен календар: 7 лунен ден от 13:17ч на 2 септември до 14:32ч на 3 септември

Денят е много комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е много мощна и има изключително огромно значение. Бъдете деликатни какво казвате, тъй като може да се осъществя. Това, което мощно пожелаете на някой или на себе си - всичко може да се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо настоящи и се сбъдват.

Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не би трябвало да се приказват неистини, да проявявате коварство, да криете мислите си. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

Но също по този начин в този ден всички положителни стремежи ще се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на разобличаването, на дейна битка със злото. Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби. Сексът по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е по време на секса да употребявате музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго- осведомителното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения. Слънчев календар – 16 безоблачен ден - Денят е добър за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. В 16 безоблачен ден би трябвало да се заобикаля всевъзможен безпорядък, безвластие, лутане.

Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е по-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Старайте се да имате чисти и положителни мисли, тогава и постъпките ви ще бъдат
добри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР