Сутринта вече имахме драфт на програмата. Сега обсъдихме с колегите,

...
Сутринта вече имахме драфт на програмата. Сега обсъдихме с колегите,
Коментари Харесай

БСП видяха много добра програмата за кабинет

„ Сутринта към този момент имахме драфт на програмата. Сега обсъдихме с сътрудниците, с управлението и екипа за договарянията. Основата й е доста добра, само че ние имаме няколко бележки по обществените ограничения, които не са отразени в програмата. Сега още веднъж отиваме на среща с „ Продължаваме промяната ”, с цел да кажем, че държим в нея да влязат безвъзмездни медикаменти за деца до 14г. Имаме и оферти в нея да влезе и законопроектът за груповите искове, където предвиждаме да бъдат предпазени българските жители ”. Това съобщи по време на брифинг в Народно събрание Корнелия Нинова.  

Запитана, по кое време стартират диалозите за персоналния състав на Министерския съвет, Нинова отговори:

" Разговорите за конструкция на Министерски съвет и имена ще стартират от на следващия ден. Мисля, че най-важните неща, които ни предстоят през първите шест месеца са отразени в програмата ".

По думите и Българска социалистическа партия не водят диалози за поддръжка на кабинета.  Корнелия Нинова не отговори на въпроса дали влизането на Кирил Петков в идващия Министерски съвет е алена линия за Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР