Сутринта в неделя термометрите в някои райони на страната ще

...
Сутринта в неделя термометрите в някои райони на страната ще
Коментари Харесай

До средата на новата седмица остава мразовито

Сутринта в неделя термометрите в някои региони на страната ще демонстрират стойности до минус 8 - минус 10 градуса. Облачността ще е с краткотрайни, само че краткотрайни разкъсвания, като в хода на деня ще се усилва. Следобед и вечерта ще превалява сняг в планините, в предпланинските масиви, и на места из Дунавската низина. Вятърът - със мощни ледени пориви, най-осезаеми в Северозападна България. Температурите денем - към нулата в интервала минус 3 - плюс 2 градуса

В планините - студено, прохладно със снеговалежи, добавя Нова тв.  В топлата част на денонощието термометрите ще се двоумят сред минус 9 и минус 16 градуса. Силният вятър и снеговалежите ще основават риск от навявания и преспи по проходите.

В понеделник снеговалежите последователно ще понижават и ще стопират. До средата на идната седмица обаче, ще е мразовито със утринни температури до минус 15 градуса в обичайно студените региони, в които ранните часове са с минимална облачност. Вятърът ще отслабне чак към края на седмицата - тогава и дневните температурите ще се покачат до по-поносими стойности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР