Сутринта в 9 часа ПГ на ДПС се регистрираха 12

...
Сутринта в 9 часа ПГ на ДПС се регистрираха 12
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Управляващите ги няма, най-вероятно обикалят министерствата за последно

Сутринта в 9 часа ПГ на Движение за права и свободи се записаха 12 индивида. Колегите при последващите регистрации са решили да не се записват, т.е. това е решение пъкъл хок. Няма решение на групата. Това сподели зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид на брифинг в Народното събрание.
Той съобщи, че сутринта в 9 часа на регистрация ПГ на Движение за права и свободи се записаха 12 индивида. „ Аз персонално също се записах. Знаете, че през вчерашния ден имах проблеми с регистрацията, по тази причина дори и направих и жест на наслада, че съм съумял да се записвам.
 Парламентът не събра кворум, депутатите от Българска социалистическа партия не се записаха и скандираха Оставка Парламентът не събра кворум, депутатите от Българска социалистическа партия не се записаха и скандираха " Оставка "
Парламентът не събра кворум, с цел да стартира съвещание Само 119 депутати се записаха за началото на днешното съвещание. За старт за...
Въпреки 12-те индивида видяхме, че ръководещо болшинство ги няма. Най-вероятно обикалят министерствата за последно. И когато опозицията е там и се записва, а ръководещите ги няма, очевидно не желаят да вървят на работа ”, уточни Хамид.

„ Впоследствие виждам, че са ви показали информация, че Движение за права и свободи се е записал единствено един човек, само че това са последващите регистрации. Колегите, които са били след това вътре в залата при последващите регистрации по този начин са решили да не се записват. Тоест това е решение пъкъл хок ”, уточни Хамид, представен от БГНЕС. Той уточни, че няма решение на групата.
На публицистите през днешния ден в Народно събрание беше предоставена справката от пресцентъра на Народното събрание за регистрации и гласувания по ПГ. На нея при регистрация извършена в 9:16 в графата „ участват ” има маркиран 1 народен представител от Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР