Сутринта ще е мразовито. През деня над повечето райони ще

...
Сутринта ще е мразовито. През деня над повечето райони ще
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между между 0° и 5°

Сутринта ще е мразовито. През деня над множеството региони ще е най-вече слънчево. На места в Дунавската низина ще се задържи мъгливо, само че след обяд видимостта ще се усъвършенства. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, в Източна България - от югоизток и ще e слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред между 0° и 5°, по-ниски в местата с трайна мъгла, в София - минус 2°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна ниска облачност ще има в утринните часове. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 5° - 7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 49 мин. и залязва в 17 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 32 мин. и изгравя в 14 ч. и 55 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР