Сутринта ще бъде предимно слънчева, особено край моренцето. Около и

...
Сутринта ще бъде предимно слънчева, особено край моренцето. Около и
Коментари Харесай

На морето – слънце и чиста вода, засега. Другаде – малко дъжд и гръмотевици


Сутринта ще бъде най-вече слънчева, изключително край моренцето. Около и след обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки.

На места, основно в планините и планинските региони, явленията ще са интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър, основно от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София – към 25°.

По Черноморието – слънчево. Поражения поради взривения от рашистите украински язовир към този момент няма. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

За планинарите: над вас ще се развива купеста, над масивите от Западна и Централна България и купесто-дъждовна облачност. Чакат се краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра – към 12°.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР