Сутринта на много места, главно по поречието на Дунав и

...
Сутринта на много места, главно по поречието на Дунав и
Коментари Харесай

Времето: Облачността ще се разкъсва и намалява

Сутринта на доста места, основно по поречието на Дунав и в Източна България, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира и понижава, и ще бъде най-вече слънчево. В Източна България ще духа слаб южен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, а оптималните ще са най-вече сред 9° и 13°.

Над планините ще бъде слънчево. Сутринта в по-ниските елементи ще има мъгла или ниска слоеста облачност, само че видимостта бързо ще усъвършенства, облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 4°.

Преди обяд на доста места по Черноморието ще има мъгла и ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира до най-вече слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са 8° - 10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР