Сутринта на места по поречието на Дунав ще се образува

...
Сутринта на места по поречието на Дунав ще се образува
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 26 февруари

Сутринта тук-там по поречието на Дунав ще се образува мъгла, само че бързо ще се разсее. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София – към 3°. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София – към 16°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция „ Фокус “ Мартин Славчев, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб вятър до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 15° - 16°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7° - 9°.
 Седмична прогноза за времето за 22-28 февруари Седмична прогноза за времето за 22-28 февруари
В понеделник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред -5 и 0 градуса, а оптималните сред 9 и...
В планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа до сдържан вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°.
В събота преди обяд ще бъде най-вече слънчево и относително топло. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. В следобедните часове в Източна България вятърът ще стане североизточен и с него ще прониква леден въздух. Облачността ще се усили и тук-там в източните региони ще превали дъжд. В неделя облачността ще е по-често забележителна, на обособени места, основно в Централна и Източна България ще има и слаби превалявания от дъжд и сняг. Температурите ще се намалят доста. В началото на новата седмица ще е относително студено, облачността ще е по-често забележителна, без основни превалявания. Вятърът ще остане със северна съставния елемент, слаб до сдържан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР