Сутринта на 6 октомври руската авиация нанесе ракетен удар по

...
Сутринта на 6 октомври руската авиация нанесе ракетен удар по
Коментари Харесай

Украйна: Русия ни удря с ракети от Беларус

Сутринта на 6 октомври съветската авиация нанесе ракетен удар по Украйна от територията на Беларус , написа вестник " Украинская истина ", като цитира Алексей Громов, заместник-началник на основното оперативно ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, и Юрий Игнат, представител на украинските Военновъздушни сили, оповестява Руската работа на Би Би Си.

" Тази заран 4 самолета Ту-22 М3 от стратегическата авиация на страната-агресор (Русия) от въздушното пространство на Беларус нанесоха въздушен удар по територията на Украйна. Предишното потребление на авиация от това направление ", сподели Громов.

Както посочи Юрий Игнат, нанесен е бил удар по Хмелницка област, който Русия е атакувала с ракети Х-22. Едната от двете ракети е паднала наоколо до инфраструктурен обект.

Друг е падна " в пустошта ". Жертви и ранени няма.

, че републиката " взе участие в специфична военна интервенция в Украйна, само че не изпраща военни в зоната на спора ".

" Що се отнася до нашето присъединяване в специфична военна интервенция в Украйна, ние участваме там. Ние не го крием. Но ние не убиваме никого. Ние не изпращаме нашите военни на никое място. Ние не нарушаваме нашите отговорности. Нашето присъединяване е да попречване на разпространяването на този спор на територията на Беларус, първо. Второ, попречване на удар по Беларус под прикритието на специфична военна интервенция от Полша, Литва и Латвия. Както споделих, никой няма да стреля в гърба на руснаците от територията на Беларус. Ето го нашето присъединяване ", - цитира Лукашенко организация Белта.
 Лукашенко плаши Запада с Путин и нуклеарни оръжия
Лукашенко плаши Запада с Путин и нуклеарни оръжия

С Путин към този момент модифицирали СУ-24 на Беларус за нуклеарни оръжия

В началото на войната Беларус. Няколко дни по-късно Лукашенко удостовери, че.

В същото време в този момент Лукашенко назова " подправени " известията, че в
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР