Сутринта на 5 декември, според някои телеграм канали, в резултат

...
Сутринта на 5 декември, според някои телеграм канали, в резултат
Коментари Харесай

Летищата близо до Рязан и Енгелс са атакувани по въздуха от украинска страна

Сутринта на 5 декември, съгласно някои телеграм канали, вследствие на офанзиви на безпилотни летателни апарати са станали детонации на военни летища покрай Рязан и в Енгелс, където се намира базата на стратегическата авиация на съветските Върховен касационен съд.

На летище Дягилево в региона на Рязан е взривен танкер с потенциал 22 хиляди литра авиационен керосин, трима души починаха, шестима бяха ранени, четири самолета бяха развалени. Твърди се, че гърмежът е бил с огромна мощ. Службите за незабавна помощ и спасители от локалния клон на съветското Министерство на изключителните обстановки работят на мястото, само че се чака военни следователи да проверяват случая.

Според телеграм канала ВЧК-ОГПУ, два стратегически бомбардировача ТУ-95 са били развалени по време на нападението с дрон против базата в Енгелс. Все още не е известно от кое място е изстрелян дронът. Има съмнение, че това е направено от съветска територия, тъй като от украинската граница до базата край Рязан има към 500 км, а до базата в Енгелс – 750 км.

Няколко дни по-рано в открити източници се появиха висококачествени сателитни фотоси на летището в Енгелс, които демонстрират купчина подредени „ крило до крило “ самолети, без никакви защитни структури, габиони и други обекти.

«Буквално на 2 декември EurAsian Times разгласява публикация за вероятен нов удар на съветските Върховен касационен съд по украинските инфраструктурни обекти. И публикацията дава сателитни фотоси на летището. И какво виждаме на тах?

Зареждащите цистерни стоят до далнобойните бомбардировачи. А самите бомбардировачи, както виждате, стоят един до различен. Тоест, толкоз близо, че даже да не е имало офанзива на БПЛА, а повреда по време на зареждане с гориво, резултатът ще бъде изцяло предвидим “, написа журналистът Андрей Медведев.

„ И до момента летищата, даже със стратегическа авиация, не могат да се прикриват от системите за противовъздушна защита с конфигурирани радари с AФАР (например Панцир-СМ), с цел да могат да се опълчват на дребните търговски дронове, които украинските диверсанти употребяват за офанзива на цели на съветска територия съвсем през цялото време. на военните дейности ”, - възмущава се „ Военен наблюдаващ ”.

Припомнете си, че през август летището в Саки покрай Новофедоровка (Крим) беше атакувано почти по същия метод. В началото на октомври врагът се опита да нанесе удар с безпилотни самолети-камикадзе по авиобаза Шайковка в Калужка област, където по това време се намираха към 20 ракетоносеца Ту-22М3 (някои с готови ракети Х-22), както и два изтребителя - прехващачи МиГ-31. И най-после, на 1 ноември стана известно за унищожаването вследствие на бойкот на два хеликоптера Ка-52 на съветските въздушно-космически сили на военно летище в Псковска област, отговорност за което пое военното разузнаване на Украйна.

И тогава, и през днешния ден надали има подозрение, че става дума за дълга поредност от диверсии. Отговори на въпросите „ кой? по кое време? “ май закъсняха.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР