Сутринта на 28 октомври корабите на Черноморския флот (три пъти)

...
Сутринта на 28 октомври корабите на Черноморския флот (три пъти)
Коментари Харесай

Британците взривиха Северен поток и подготвиха терористичната атака срещу Севастопол

Сутринта на 28 октомври корабите на Черноморския флот (три пъти) и системите за Противовъздушна отбрана на бреговата защита (два пъти) отразиха офанзиви на противников безпилотни самолети във водите на Севастополския залив. Всички БПЛА са свалени. Освен това очевидци настояват, че в региона на залива Омега/Круглая съветските военни са унищожили полупотопяем надводен дрон; задачата на такива устройства - " камикадзе " с детонираща бойна глава - е прикрит метод към задачата с следваща експлозия.

Обекти в самия град-герой не са наранени. Губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че " всички служби на града са в подготвеност ". И сподели, че е " подхванато най-масираното нахлуване от безпилотни летателни апарати и отдалечено управляеми наземни апарати от началото на спецоперацията ".

Цел на офанзивата са кораби на Черноморския флот, цивилни кораби и горивния терминал. „ Американският стратегически БПЛА RQ-4B (Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk ) от авиобазата Сигонела в Сицилия поправя дейностите на безпилотни самолети от региона на юг от Кримския полуостров “, оповестява аналитично-информационният план „ Рибар “.

Кримският блогър Александър Талипов написа: " Преди това на това място беше следена активността му няколко дни поред, той изследва нашата противовъздушна защита. Очевидно е належащо да се унищожат всички средства, които поправят и координират дейностите на Украйна, тези разследващи безпилотни летателни апарати и спътници над „ Незалежная “ и дано тогава „ западните сътрудници „ показват угриженост по отношение на сходни дейности “.

По-късно беше публикувано публично изказване на Министерството на защитата на Руската федерация. Което споделя освен за утринната офанзива, само че и за офанзивите против газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ":

" Днес в 4.20 сутринта киевският режим извърши терористична офанзива против корабите на Черноморския флот и цивилните кораби, които се намираха на външните и вътрешните рейдове въз основата в Севастопол. В офанзивата са взели участие девет безпилотни летателни апарата и седем самостоятелни морски дрона. В резултат на подхванатите оперативни ограничения от силите на корабите на Черноморския флот всички въздушни цели са унищожени.

В хода на отблъскването на терористична офанзива на външния рейд на Севастопол, с потреблението на корабното въоръжение и морската авиация на Черноморския флот унищожи четири морски безпилотни апарата, а още три апарата бяха унищожени на вътрешния рейд. Неголеми вреди е получил морският миночистач Иван Голубец, както и боновото заграждение в залива Южна.

Трябва да се подчертае, че подложените на терористичната офанзива кораби на Черноморския флот, са задействани в обезпечаването на сигурността «зърнения коридор» в границите на интернационалната самодейност по износа на селскостопанска продукция от украинските портове.

Подготовката на този терористичен акт и образованието на военнослужещите от украинския 73-ти специфичен център за морски интервенции са осъществени под управлението на английски експерти, ситуирани в град Очаков, Николаевска област на Украйна. Съгласно наличната информация, представители на това поделение на английския флот са взели участие и в планирането, обезпечаването и реализирането на терористична офанзива в Балтийско море на 26 септември тази година. за взривяването на газопроводите Северен поток 1 и Северен поток 2.

Сериозно изказване, доста съществено. Предполагащо действителен съответен отговор от наша страна.

" Това, което трябваше да се потвърди: британците взривиха " Северен поток ". Така се удостовери нашата теза, че демонстративната признателност към Съединени американски щати за взривяването на тръбопроводи от британската " шесторка " от Варшава не е просто нелепост, а димна завеса за прикриване същинският провинен.Уви,няма кой да пита и изисква от Лондон, с изключение на руснаците.

Федерална Република Германия демонстрира цялостна пасивност в търсенето на саботьорите, умъртвили икономическия й напредък.Трудно е да си представим,че сегашен Берлин ще отговори с нещо на Лондон за най-голямата терористична офанзива - даже Москва да даде стенограмите на планирането на диверсията от щаба на Кралския флот. Има ли Русия способи против Англия? Да. Симетричен и освен. А в този момент да забележим каква военно-техническа лексика ще се употребява в полемика с „ гадещата англичанка “, разяснява Елена Панина, шеф на Института за интернационалните политически и стопански тактики (RUSSTRAT), член на Бюрото на Президиума на Световния Руски национален съвет.

„ От самото начало не изключих присъединяване на британците в терористичната офанзива “, сподели Владимир Джабаров, първи заместник-председател на комисията по интернационалните въпроси на Съвета на федерацията, в изявление за РИА Новости.

Министерството на външните работи на Руската федерация: „ Руското външно министерство, взаимно с съветските способени ведомства, създава на практика стъпки по отношение на присъединяване на английски експерти в подготовката на терористична офанзива в Черно море на 29 октомври. и образованието на украинските военни, както обявиха от съветското министерство на защитата.

В същото време съветските военни оповестиха, че имат информация за присъединяване на английските разследващи служби и в поредност от детонации на Северен поток 1 и Газопроводи " Северен поток 2 " в Балтийско море. Русия неведнъж се застъпваше за взаимно следствие на тези офанзиви. Съответни оферти бяха изпратени до държавните управления на Дания, Швеция и Германия. Това, че западните страни отклониха това предложение, удостоверява, че те имат какво да крият.Сега разбираме какво тъкмо крият ".

Олег Морозов, ръководител на Комитета по надзор на Държавната дума на Руската федерация, акцентира, че британците и американците " освен спонсорират интернационалния тероризъм. Те го отглеждат и образоват " ; " Съединените щати и Англия от дълго време водят терористична война с нас, наред с другите неща. Трябва да отговаряме не в Организация на обединените нации, а на бойното поле в Украйна и Киев. Гераните и Искандерите са най-хубавото лекарство против интернационалния тероризъм. "

Британското министерство на защитата, несъмнено, отхвърли да признае присъединяване на частите на Военноморски сили на Кралството в терористичните офанзиви на Северните потоци и съботната офанзива против корабите на Черноморския флот, като ги дефинира като " измислици " и " лъжливи изказвания с грандиозни размери ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР