Сутринта на 23 февруари в района на Белгород се е

...
Сутринта на 23 февруари в района на Белгород се е
Коментари Харесай

Разби се самолет на Министерството на отбраната на Русия

Сутринта на 23 февруари в региона на Белгород се е разрушил аероплан на съветското министерство на защитата, съобщи губернаторът на Вячеслав Гладков. Според него случаят е станал в региона на Валуйски. Все още не е известна повода за случая.

" В градския регион Валуйски аероплан на МО се разруши. В момента на място работят следствена група и чиновници на Министерството на изключителните обстановки. Причината за случая се обяснява. Ситуацията е под надзор “, написа ръководителят на района в обявата си в канала Telegram.

Междувременно ТАСС, базирайки се на източник в правоохранителните органи, разяснява, че водачът на самолета Су-24 е съумял да катапултира.

" Пилотът на самолета съумя да катапултира. Състоянието му се обяснява, цитира организацията думите на събеседника.

По-късно Министерството на защитата на Руската федерация заяви, че щурмовият аероплан Су-25 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Руската федерация се е разрушил след осъществяване на бойна задача при завръщане на летището за базиране в Белгородска област.

Военното ведомство оповестява, че самолетът се е разрушил в запустял регион, тъй че няма вреди на земята, само че самият водач е умрял.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР