Сутринта на 23 декември глутница бездомни кучета в град Улан

...
Сутринта на 23 декември глутница бездомни кучета в град Улан
Коментари Харесай

Няколко тежки инцидента с нахапани от кучета в Русия

Сутринта на 23 декември глутница бездомни кучета в град Улан Уде край Байкал се нахвърлила на 20-годишна госпожица, а малко по-късно те повторили нападението над 9-годишно дете. Информацията за случилото се е на телевизия " 360 ".
Според предварителна информация, момичето излязло от вкъщи си, само че на близка улица се натъкнала на развилнелите се кучета. Животните повалили жертвата си, почнали да хапят и да късат със зъби облеклата.
 Столична община - с куп въпроси към МЗХГ за регистъра на кучетата Столична община - с куп въпроси към МЗХГ за регистъра на кучетата
Столична община е пред неспособност да извърши въведено през февруари т. година законово условие за регистъра на кучетата и към момента липсв...
На виковете за помощ се отзовали локални поданици, които отпъдили кучетата и извикали кола за спешна помощ на " Бърза помощ ". Пострадалата е с многочислени рани по главата, ръцете, краката и тялото. Сега момичето се намира в клиника.
На местопроизшествието неотложно дошъл служител на реда. Той се срещнал очи в очи с оцапан с кръв псе, който се нахвърлил да го хапе. Полицаят бил заставен да го простреля.
След първия случай животните нападнали преминаващ възпитаник, който съумял да избяга.
Според очевидци, кучетата били без нашийници и чипове. Местната прокуратура към този момент ревизира осъществяването на общинските контракти по контролиране на бездомните животни и залавянето им.
 Русия почна да проверява доближена на Навални поради разкритията за опита да бъде токсичен Русия почна да проверява доближена на Навални поради разкритията за опита да бъде токсичен
Руските управляващи стартираха престъпно следствие против Любов Собол, една от околните доближени на опозиционния водач Алексей Навални,...
По-рано беше обявено, че на 18 декември в Ухта в Коми кучета нахапали до гибел 46-годишна жена. Същия ден в болница в тежко положение със следи от скотски ухапвания по тялото е докаран 53-годишен мъж.
Превод: Ганчо Каменарски
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР