Сутринта имах дълъг разговор с ПГ на ГЕРБ. Имахме два

...
Сутринта имах дълъг разговор с ПГ на ГЕРБ. Имахме два
Коментари Харесай

Борисов: Стига давали акъл. Хайде заедно да изтеглим каруцата от тресавището

Сутринта имах дълъг диалог с ПГ на ГЕРБ. Имахме два разновидността: партийна кандидатура, което щеше да се одобри като бламиране на първия мандат. Вторият вид, тъй като желаеме да има постоянно държавно управление и държим на политическата система да излъчи постоянно държавно управление, безпристрастен претендент.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, където гостува на актива на партията.

Третият мандат е извънредно опасен, тъй като не знаем президентът на кого ще го даде. А и тези, които не дойдат на диалози в първия мандат, не би трябвало да чакат да вървим ние на диалози. Направих крачка обратно, депутатите бяха доста срещу да не съм аз министър председател, и аз се отдръпнах - депутатите взеха решение, че това е изходът от тази политическа рецесия. И след март да има избори, ще е същото, обзалагам се, че и през май ще има избори. Само да укоряваме президента, не е почтено, сподели още Борисов.

Да не се вършат на това, което са, като ни упрекват, че сме с Радев - единствено ГЕРБ издигна претендент против него. Така Борисов разяснява клюки, че се е виждал с Радев.

Далече от нас, надалеч и от другите, потвърден, родолюбец, интелигентен, съумял, сериозен, потвърден експерт като обучение, познание, умения, връх в неврохирургията, най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките - по този начин Борисов разказа претендентът на ГЕРБ за министър председател проф. Габровски.

Това е метод да притеглим фактически умни, образовани хора да оказват помощ на политическата класа, в която се инсталирахме сами.

Разговорът на Изпълнителната Комисия на ГЕРБ с него беше да му дадем мандат - освен да вземе листа от президента, а да организира диалози с всички политически партии, да подбере специалисти и от другите партии, с цялата отговорност, която носи. Има цялостната независимост да направи това, което желае и може.

България наподобява извънредно зле извън, политическата рецесия, неналичието на държавно управление, с упреци към други страни, разяснява още някогашният министър председател.

Две години към този момент ГЕРБ го няма на никое място. И какво - затънаха в корупция. И българите заплащат газ, бензин, нафта, самун и олио, на непостижими цени. 1% растеж на Брутният вътрешен продукт, - всички дават това за нас, до момента в който прилежаща Гърция към този момент има 6%. Само че ние две години нямаме проект като ПВУ, а Мицотакис взе европейските пари незабавно.

Президентът Радев споделил, че " партията на смяната са шмекерия, и че било неточност такива хора да откраднат очакванията ни за смяна ", - от дълго време съм споделил, че когато народът осъзнае, че Политическа партия са пръта в спиците на колелото България да тръгне напред.

Това, че съм се отдръпнал, е разсъдък, опит, мъдрост. Защото в случай че аз бях взел мандата, всеки щеше да каже " вие авансово знаете, че е жертван ". Затова, ето ви проф. Габровски.

Не го убедихме мъчно, приказвал съм с него и когато бяха президентските избори. Той е неоспорим цивилен претендент, подобен престиж - като седне, да е излекувал най-малко 10-15 хиляди души от тежки контузии.

Стига давали ум. Хайде, ние също сме жители, партиите са общ брой от жители - хайде дружно да изтеглим каруцата от тресавището.

На президента му споделих, че двама по-добре теглят каруцата от блатото, той избра да я тегли с Киро и Асен. И в този момент си заплаща за грешките, добави Борисов./БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР