Сутринта е приключила проверката на фирмата-превозвач. Документацията е предадена на

...
Сутринта е приключила проверката на фирмата-превозвач. Документацията е предадена на
Коментари Харесай

Московски: При нас няма информация за извършения превоз

Сутринта е завършила инспекцията на фирмата-превозвач. Документацията е предадена на проверяващите органи. Фирма „ Мобилус 5 ” ООД има годен лиценз за осъществяването на автобусен транспорт на пасажери, годен до 14 март 2027 година ”

Това осведоми министърът на превоза Ивайло Московски на брифинга след незабавната среща на институциите в Министерския съвет.

„ Фирмата е записана в град Божурище и има потвърдена финансова непоклатимост, годна до 2019 година На 5 април тази година е осъществена цялостна сложна инспекция на компанията. Не са открити нарушавания към датата на инспекцията ”, посочи той.

„ Установено е, че в лиценза са записани шест рейса. По разпоредба подобен тип транспорти имат задължението да уведомяват авансово „ Автомобилна администрация ” при случай на инцидентен транспорт, където би трябвало да се съдържа информация по отношение на маршрута, дата и часа на пътуването. Мястото на потегляне и ориентировъчен час и мястото на идването му. Такава информация към нас няма ”, сподели още министър Московски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР