Сутринта днес на много места, главно по поречието на Дунав

...
Сутринта днес на много места, главно по поречието на Дунав
Коментари Харесай

Слънчево време ни очаква днес, температурите тръгват нагоре

Сутринта през днешния ден на доста места, основно по поречието на Дунав и в Източна България, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира и понижава, и ще бъде най-вече слънчево. В Източна България ще духа слаб южен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно.
Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, а оптималните ще са най-вече сред 9° и 13°. Това заяви за „ Фокус “ дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Мартин Славчев.
Преди обяд на доста места по Черноморието ще има мъгла и ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира до най-вече слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Сутринта в по-ниските елементи ще има мъгла или ниска слоеста облачност, само че видимостта бързо ще усъвършенства, облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР