Сутрин става все по-хладно, но през деня се очаква чудесно

...
Сутрин става все по-хладно, но през деня се очаква чудесно
Коментари Харесай

Минималните температури падат до -2°С в сряда

Сутрин става все по-хладно, само че денем се чака отлично време

През нощта против сряда времето над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и безшумно. Повече облаци чакаме над Източна България. Ще духа слаб източен вятър. Условия за слани и понижена видимост ще има в Дунавската низина, Предбалкана и котловинните полета от Западна България, осведоми.

Минималните температури ще се намалят и ще са сред минус -2 и плюс 5°С. Най-високи ще са градусите по Черноморието – до 8°–10°С.

Денят в по-голямата част от страната ще стартира със слънчево време. Около водните басейни ще се образуват мъгли, само че до обед те ще се разсеят. Максималните температури ще се покачат и ще бъдат сред 20-24°С, малко по-високи в Югозападна и Северозападна България – до 22-24°С. Ще продължи да духа слаб, а в източните региони - до сдържан североизточен вятър.

Времето в София:

През нощта против сряда над столицата ще е най-вече ясно. След среднощ ще се образуват мъгли, ще има условия и за слани. Минималните температури ще се намалят и ще са към нулата.

През деня ще доминира слънчево време. Максималните температури слабо ще се покачат и ще са сред 20-21°С.

Прогноза за фини прахови частици:

В утринните часове чакаме завишаване на равнищата на ФПЧ над София, Перник, Благоевград, Велико Търново и Пловдив.

Времето по Черноморието:

През нощта против сряда по крайбрежието ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла.

През деня ще доминира слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток. Максималните температури на въздуха ще са 18-20°С. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Времето в планините:

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 9°С.

Времето на Балканите

Очакваме отлично време на полуострова. Видимостта към речните басейни до обяд ще е краткотрайно понижена. Температурите постепенно ще се покачват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР