Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица Българите

...
Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица Българите
Коментари Харесай

„Тази сутрин“ с нова рубрика „Българите на олимпийския връх“

Сутрешният блок на bTV “Тази заран “ започва нова поредност „ Българите на олимпийския връх “, отдадена на идните Летни олимпийски игри в Париж.

От 5 април два пъти месечно в петък водещият Златимир Йочев ще посреща най-изявените спортисти – олимпийските медалисти, и ще напомня някои от най-славните триумфи на българския спорт в навечерието на Лятната олимпиада (26 юли – 11 август).

Десет състезатели ще показват страната ни

В рубриката „ Българите на олимпийския връх “ представяме на феновете на bTV историите на триумфа и сложния път към Олимпийския връх. Шампионските сълзи и наслади в персоналната история на всеки състезател, както и изключителни фрагменти от именития състезателен фотограф Бончук Андонов и от архива на Българска телеграфна агенция.

Председателят на БОК се надява на триумф за България на идващите олимпийски игри

Първи събеседник на Златимир Йочев в студиото на 5 април ще бъде двукратната олимпийска шампионка по спортна пукотевица и единственият български състезател с пет олимпийски медала – Мария Гроздева. Освен в студиото, ще забележим Мария Гроздева и на мястото, където развива своята спортна кариера - стрелбището в столичния квартал „ Гео Милев “.

Най-успешната ни спортистка на олимпийски игри прекара на поста седем години

В студиото на „ Тази заран “ със специфични изявленията очаквайте и единствения български гимнастик, взел присъединяване в шест олимпиади по време на спортната си кариера - Йордан Йовчев; Олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и международни трофеи, както и международен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова и доста други изявени първенци.  

За успехите и върховете на българския спорт и в очакване на нови олимпийски медали на Летните олимпийски игри в Париж, гледайте специфичната поредност „ Българите на олимпийския връх “ от 5 април в „ Тази заран “.

Ексклузивни бекстейдж фрагменти от участията ще бъдат оповестени в каналите и обществените мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР