Сутиените може да са измислени в края на XIX в.,

...
Сутиените може да са измислени в края на XIX в.,
Коментари Харесай

Няма сутиен, няма проблем! ТОП 8 българки, които изкушават по гърди

Сутиените може да са измислени в края на XIX в., само че през днешния ден милиони дами се отхвърлят от тази част на женското долни дрехи. В последно време от ден на ден БГ мацки радват очите ни и пълнят фантазиите ни точно с такива прелестни гледки.

Установено е, че гледането на женски гърди смъква кръвното налягане и усъвършенства мъжкото здраве. Ето за какво класирахме ТОП 8 на най-яките родни хубавици, които без позор разхождат по улиците обилните си гърди без сутиен.

8. Вели Отвертката

Вели е на респект в телеграм и измежду някои огромни люлински компании. Легенди се носят за девойка Отвертка, която позор не познава. В Instagram, в мола и на телевизия – Вели без сутиен се развива. 

Виж още: Николета ли? Андреа ли? Кремена от Игри на волята сподели дупе и постави всички в дребния си джоб 

7. Елия от " Игри на волята "

Ех, мис Елия не е момиче, с което да си правиш смешка. Тя е класна мацка, която неотдавна ни зарадва със сатенена рокля с тънки презрамки (Андреа, учи се от нея!), а под нея... ситуен липсва.

Виж още: Какво се случва с красивата скандалджийка Семира от " Игри на волята "?

6. Бояна Маринова

Инфлуенсърката знае, че би трябвало да държи вниманието към себе си, а това се случва елементарно, когато се постнеш без сутиен. Ние не протестираме въобще, а сме сигурни, че и вие нямате нищо срещу. Млада е и в този момент ѝ е паднало да демонстрира всичко, което изиска.

5. Сара Драгулева

Господ давал, давал, та чак се е не запомнил. Актрисата от " Братя " е образец за естествена хубост във всяко отношение. Дупе, гърди, устни... Пак ще го кажем – Папи Ханс има добър усет за дами.

Виж още: Забраниха на тиктокър да се качи в аероплан, а повода е повече от неуместна

4. Малката

Често упрекват Малката, че ходила без долни дрехи по участия. Не твърдим, че това е по този начин, само че от фотосите ѝ си проличава, че несъмнено не е почитател на сутиените и избира допира на облеклата върху кожата си.

3. Цвети на Криско

Замириса ни на първа пролет, а котараците са подготвени за... разходка. Ето такива чувства ни връхлетяха, откакто видяхме без сутиен половинката на Криско. Е, да не си помислите, че сме я видели гола!? Става въпрос за тази фотография:

2. Лидия

Може да пее, може да танцува, секси е... цялостен пакет, с който едно младо момиче да пробие на родната сцена. Наскоро Лидия също реши да се причисли към клуба „ Забравих си сутиен “, а гледката и сами може да оцените.

1. Симона

Галин не е спал, когато е прослушвал Симона. 19-годишната тийн принцеса призна, че е коригирала леко устните си, само че за гърдите е безапелационна – натурални са. А от фотосите без сутиен и ние смеем да заявим същото.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/, https://www.instagram.com/sarahsergey/, https://www.instagram.com/malkata.official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР