Сутиенът е важен атрибут от гардероба на всяка жена. Той

...
Сутиенът е важен атрибут от гардероба на всяка жена. Той
Коментари Харесай

5 грешки при избора на сутиен, които почти всяка жена прави

Сутиенът е значим признак от дрешника на всяка жена. Той поддържа гърдите и оформя силуета, карайки всяка представителка на нежния пол да се усеща и наподобява по-добре в облеклата си.
 Защо се оказва, че алено долни дрехи под бели облекла е допустимо най-хубавата композиция
Защо се оказва, че алено долни дрехи под бели облекла е допустимо най-хубавата композиция

От чисто практична позиция

Но постоянно верният избор на подобаващ сутиен може да бъде същинско предизвикателство, изключително когато пазарим онлайн. Ето кои са най-често срещаните неточности при определянето на размера на този вид долни дрехи, както и удачните способи да ги отстраним.

Размерът остава неизменен

Много дами считат, че размерът на им остава еднакъв през целия им живот. Но това в действителност е доста надалеч от истината. Големината на гърдната обиколка да се трансформира даже всеки месец, да вземем за пример в случай че сме изгубили или качили единствено четири или пет кг. И даже това да ни се коства нищожно число, въпреки всичко е значимо да се замислим за потребността от нов сутиен.

Един и същи размер за всяка марка

Размерът на сутиена в никакъв случай не е безусловно закрепен при другите производители. Всеки употребява друг модел на нагласяване. Ето за какво неведнъж в дрешника ни може да има сутиени с прекомерно разнообразни размери. Затова е целесъобразно да използваме инструментите, които магазинът или марката дава на своя уеб страница, като ориентир.
 Снимка 632382

Как " работят " ограниченията на сутиена

Повечето от дамите считат, че размерът на сутиена и на обиколката са самостоятелни един от различен, само че това не е правилно. Обикновено дължината и размерът " работят " дружно, а не без значение един от различен.

Твърде огромен размер

Често дамите избират прекомерно огромен размер на подгръдната обиколка. А тя е главният % от опората на сутиена, по тази причина би трябвало в действителност да приляга компактно и вярно. Освен това е нужно тя да минава хоризонтално през гърба, а не да се " качва " високо нагоре.
 Женските гърди, размерът на сутиена, асиметрията, бучките и метода, по който се трансформират с годините
5 неща за гърдите, които всяка жена би трябвало да знае

Неоспоримите истини

Презрамките

Един от методите да създадем по този начин, че сутиенът да ни пасне оптимално добре, е да контролираме презрамките. За задачата може да се наведем напред, тъй че цялата гръдна тъкан да попадне в чашката на бельото. След което да се надигнем и да посатавим презрамките по метод, който ще ни прилегне най-добре, поучават от Real Simple.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР