Сушилня за канабис бе разкрита в село Горнослав, съобщиха от

...
Сушилня за канабис бе разкрита в село Горнослав, съобщиха от
Коментари Харесай

Заловиха баща и син с 2700 стръка канабис

Сушилня за канабис бе разкрита в село Горнослав, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В понеделник асеновградски служители на реда подхванали процесуални и следствени дейности в частен парцел, населяван от престъпно проявени и осъждани 61-годишен мъж и 31-годишния му наследник.

Установено било, че селскостопанска сграда в двора е пригодена за сушилня на доста количество зелена листна маса, реагирала при полевия тест на канабис. Иззети са 2700 растения и употребено съоръжение - луминисцентна лампа, два апарата за сушене, а също и две железни мелници. Електронна везна и кутийка с марихуана били открити при последвалите претърсвания на адресите на мъжете в Асеновград и в двата им леки автомобила. Предстои експертна информация да откри количеството на конфискувания опиат.

Образувано е досъдебно произвеждане, по отношение на двамата е взета 24-часова мярка за неотклонение. След отчет на материалите в Районна прокуратура – Асеновград на мъжете било повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение и задържането им е удължено до 72 часа. Работата по цялостното документиране на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР