Survivor“ – оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по

...
Survivor“ – оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по
Коментари Харесай

Вижте кои известни личности ще участват в новия сезон на Сървайвър

" Survivor “ – оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по bTV.

Сред известните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, сътрудника й Филип Буков, както и други познати лица - спортистът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето " Известни “, а против тях ще се изправи племето " Войни “- мъже и дами с изключителни качества и достижения в разнообразни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, правист и други.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки ограничения, ще влязат в серия от епични борби и ще подписват комплицирани съюзи. За да стигнат до финала и да сграбчен купата " Последният оживял “ в многокомпонентната игра, те ще би трябвало да покажат сложни качества - устойчива душeвност, физическа мощ, съобразителност, комуникативност и стратегическо мислене.

Новият сезон на Survivor ще ангажира извънредно мощно и почитателите на екзотичното риалитито. Седмият сезон на рисковото премеждие ще бъде осъществен по нов модел, който за пръв път дава опция на феновете да вземат интензивно присъединяване в развоя на събитията, като само те ще дефинират кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР