Surviving Mars на Haemimont Games вече е достъпна за основните

...
Surviving Mars на Haemimont Games вече е достъпна за основните
Коментари Харесай

Българска игра ни окуражава да създадем колония на Марс

Surviving Mars на Haemimont Games към този момент е налична за главните платформи

Стратегическата игра Surviving Mars насочва вниманието към провокациите при колонизиране на Марс

Българското студио Haemimont Games провокира геймърите да основат първата човешка колония на Червената планета в играта „ Surviving Mars “. Тя насочва вниманието към компликациите, които човечеството ще срещне, когато се опита да трансформира Марс  в собствен непрекъснат дом.

Стратегическата игра „ Surviving Mars “ провокира играчите да възнамеряват, построят и ръководят първата колония на Червената планета. Геймърите са изправени пред задачата да основат устойчива инфраструктура на Марс, макар лимитираните запаси и рискови условия.

Играчите би трябвало да развият инфраструктурата в културно и софтуерно отношение, с цел да може колонията да се развива независимо без помощ от Земята. Възможностите, които играта дава, са на процедура безкрайни, както се вижда в новия филмов откъс на Surviving Mars.

Вдъхновена от типичен фантасти като Айзък Азимов и Артър Кларк, Surviving Mars крие доста секрети. При всяко преиграване геймърите ще се натъкнат на някоя от Мистериите на Марс – огромен на брой фантастични истории, от които се пада по една в игра. Дали тези мистерии ще донесат огромно благосъстояние или извънредно опустошение? Всеки състезател ще открие самичък за себе си.

Издавана от Paradox Interactive, играта към този момент е налична на Xbox One, PlayStation 4, както и на платформи Linux, MacOS и Windows. Българското студио за игри Haemimont Games е добре познато на геймърите от целия свят със серията Tropico, паметната игра Victor Vran, първата българска комерсиално сполучлива игра Tzar и други

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР