Сури Круз изостави фамилното име на известния си баща в

...
Сури Круз изостави фамилното име на известния си баща в
Коментари Харесай

Дъщерята на Том Круз Сури се „бунтува“ срещу известния баща заради „нараняване от детството“, твърди експерт

Сури Круз изостави фамилното име на известния си татко в опит да се „ бунтува “ против Том Круз, откакто таеше „ яд “ и „ негодуване “ “ от детството си, съгласно специалист.

Тази седмица беше оповестено, че отчуждената щерка на Том Сури публично се е отказала от фамилното име на татко си и стартира спокоен живот надалеч от светлината на прожекторите. Съобщава се, че дуото баща-дъщеря е имало обтегнати връзки от години със звездата от „ Мисията невъзможна “, която неотдавна пропусна празненството за 18-ия си рожден ден предишния месец, до момента в който снимаше в Лондон.

И защото Сури е избрала да смени фамилното си име, един психиатър от Бевърли Хилс счита, че това може да отразява по-дълбоко затвърден проблем, който произтича от нейното образование. В извънредно изявление за The Mirror специалистът Карол Либерман, лекар по медицина, изясни: „ Децата „ зарязват “ фамилното си име, с цел да се бунтуват против родителите си. Те са ядосани и негодуващи поради някаква болежка от детството. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Сури К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР