Surface Studio 2 Plus разполага с с комфортен 28-инчов дисплей

...
Коментари Харесай

Microsoft пуска първокласен десктоп Surface Studio 2 Plus


Surface Studio 2 Plus разполага с с удобен 28-инчов екран PixelSense
(снимка: Microsoft)

Едно от новите устройства, които Microsoft показа на огромно събитие тази седмица, е компютърът Surface Studio 2 Plus. Както се подразбира от името, това в действителност е усъвършенствана версия на познатия модел Surface Studio 2 – с нов хардуер, само че със същия дизайн, на който много консуматори симпатизираха през годините.

Surface Studio 2 Plus идва с удобен 28-инчов екран PixelSense и разчита на изчислителната мощност на 11-то потомство процесор Intel Core i7. В компютъра е вградена графична карта Nvidia RTX 3060 с 6GB памет.

По план, Surface Studio би трябвало да е високопроизводителна машина и по тази причина не е учудващо, че разполага с 32GB оперативна памет DDR4 и SSD диск с потенциал 1TB. Новият модел е надграден с безжични модули Bluetooth 5.1 и Wi-Fi 6. Съвместим е със Surface Pen и Surface Dial.

„ През есента на 2016 година представихме първия Surface Studio. Това беше по-различен артикул от останалите и неотложно притегли вниманието на хората. Яркият 28-инчов 3:2 екран и стилния дизайн създаваха чувство, че този артикул ще завладее човешкото любознание. Дори през днешния ден, след цели 6 години, Surface Studio демонстрира, че има неповторимата дарба да притегля интереса ”, споделиха от Microsoft.
още по темата
В резултат на измененията в работната среда през последните години, Microsoft регистрира мощно търсене на този грациозен, мощен и многофункционален артикул. Затова компанията взема решение да препроектира Surface Studio.

“Използвахме настоящ Intel Core i7 H Series процесор, който е с 50% по-бърз от този на Surface Studio 2. Вградихме Nvidia GeForce RTX 3060, с цел да удвоим графичната продуктивност при основаване на 3D дизайни и рендиране на модели. Подобрихме екрана, камерите, микрофоните и портовете – в това число USB-C с Thunderbolt 4. Чрез Windows 11, Surface Studio 2+ също дава отговор на стандартите за предпазен компютър ”, разясниха от компанията.

Както може да се чака, Surface Studio 2 Plus е много скъпо устройство – моделът ще коства към $4500, когато излезе на пазара, а това ще стане на 25 октомври, според анонса на Microsoft.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР