Surf and turf, тоест сърф и трева, това е новата

...
Surf and turf, тоест сърф и трева, това е новата
Коментари Харесай

Surf and turf: новата мода за почивка на милиардерите

Surf and turf, т.е. " сърф и трева ", това е новата мода за отмора на супербогатите през миналото към този момент лято, написа Business Insider. Промяната в навиците на към единият % хора, които имат огромната част от международното благосъстояние, демонстрира, че те от ден на ден бягат от прекомерно светските дестинации или ги посещават, слизайки единствено за малко от яхтите си, на които се радват на уединение и успокоение.

Тенденцията се затвърди по време на пандемията, само че е водеща през този летен сезон. Впрочем, експертите са въвели определението " сърф и трева ", защото множеството им клиенти, не толкоз фамозни като Безос, редуват седмица на яхта и седмица в първокласен хотел по опция в някой уединен и изолиран курорт на твърда земя. 
 От 19 до 33 години: най-младите милиардери в света през 2023 г
От 19 до 33 години: най-младите милиардери в света през 2023 г

Кой е най-богат?

Дори и да нямат лична яхта, което е необичайност, богаташите наемат плавателни съдове за пътуванията си, а бюджетите им за това са скочили тройно, показват туристическите сътрудници. Хората с огромни портфейли нямали усет към помпозните яхти, притежавани в доста случаи от съветските олигарси, а държали на удобството, пространството, многото палуби за плаж и разнообразието от водни занимания.

Джеф Безос е един от известните милиардери, който цялото лято обикаляше със 127-метровия си мегакораб за $500 милиона. Собственикът на Amazon  явно беше оставил за летния сезон бизнеса си в ръцете на доверените си хора и се беше отдал на насладите на живота. Той и приятелката му първо обиколиха Балеарските острови, а след това се откриха край Лазурния бряг.
 Снимка 599135
Източник:

Марк Зукърбърг беше видян да кара сърф на езерото Тахо и на остров Кауаи на Хаваите, отсядайки в някой от личните си покои, заобиколени с великански паркове.

Илон Мъск беше забелязан в края на юли на брега на Портофино, на Италианската Ривиера, при в компанията на някогашната си половинка - майка на две от децата му, и на 3-годишния им наследник X. Яхтата на милиардера също беше там.

Бил Гейтс това лято беше забелязван няколко пъти в Хърватия и на Френските Антили, докъдето, също с яхтата си.

Бернар Арно си има личен остров от 54 хектара на Бахамите и прекара лятото там, несмущаван от никого.

Гърция и Италия измежду обичаните дестинации на богатите това лято

Макар да не престават да избират ваканции на гръцките острови, богаташите избягват свръх комерсиални места като Миконос. Сред новите дестинации е егейския остров Парос.

Като цяло милиардерите търсеха пусти плажове и липса на тълпи от туристи.

Италия от своя страна се регистрира с 11 едновременни ваканции на богаташи, които предпочетоха отмора по крайбрежието на Амалфи. Още една италианска дестинация, която претърпя туристически взрив, е Сицилия.
 Имотни милиардери: Богаташи, за които 10 жилища не са задоволителни
Имотни милиардери: Богаташи, за които 10 жилища не са задоволителни

Това са някои от най-известните милиардери на света
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР