Суперзвездите на Великобритания и идоли на много тийнейджъри - Дейвид

...
Суперзвездите на Великобритания и идоли на много тийнейджъри - Дейвид
Коментари Харесай

Луксът ги успокоява: Семейство Бекъм се глезят на яхта за 1,6 млн. паунда на седмица!

Суперзвездите на Англия и идоли на доста младежи - Дейвид и Виктория Бекъм, купонясват и се глезят на супер яхта за 1,6 млн. паунда на седмица в Южна Франция.

Златната двойка се любува на слънчевите лъчи с най-малките си деца - Круз, на 17 години, и щерка си Харпър, на 11 години, и група щастливи другари, до момента в който живеят в извънреден разкош.



47-годишният Дейвид и 48-годишната Виктория са натиснали бутона " пауза " в натоварения си живот и са презаредили батериите си на палубата на първокласния транспортен съд, а Пош Спайс е видяна да наподобява необикновено в червени нищожни бикини.



И въпреки че футболната легенда и стилният дизайнер пръснаха 5 млн. паунда за личната си яхта през декември, този кораб е доста по-голям.



Двамата са наели Madsummer, с цел да ги води от италианския бряг Амалфи до игрището на богатите и известните - Френската ривиера.

Тя предлага настаняване на до 12 посетители в 10 жилището, а на борда има 28 членове на екипажа, които обслужват фамилията.



Невероятни фотоси на първокласния 311-футов кораб, чийто интериор е дело на дизайнерката Лаура Сеса Ромболи, разкриват 12-метров плувен басейн, великански спа център, помещение за гмуркане на борда, както и фитнес зала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР