Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен

...
Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен
Коментари Харесай

Край на мистерията: Тези известни личности ще вият снага в „Dancing Stars“ ВИДЕО

Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен международен танцов формат „ Dancing Stars “, който скоро се завръща по bTV.

Вече е ясно кои 16 известни персони от шоубизнеса, културата и спорта ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат феновете пред екраните с качествено развлечение за цялото семейство.

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Dancing Stars Bulgaria (@dancingstarsbulgaria)

Страст и умения в преодоляването на комплицираните стъпки ще показват 8 харизматични дами, подготвени да се преборят за купата „ кралица на бала “. В танцовата борба се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт, наедно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска упоритост под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете в „ Dancing Stars “ също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната конкуренция и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков, който се трансформира в любим на публиката и сътрудника му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „ Съни бийч “, ще прибавят артистичност и комизъм в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, певеца Емрах Стораро и спечелилия в първия сезон на „ Ергенът “ Виктор Стоянов. Сред кандидатите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „ Остава “ Свилен Ноев.

В идващите месеци участниците в „ Dancing Stars “ ще преживеят провокации и трансформации, ще преминат през извънредно напрегнати тренировки и елиминации, с цел да стигнат до огромния край. Върху полирания до искра дансинг ще се разиграят впечатляващи танцови борби, а всяка минута пред екраните ще бъде несравнимо наслаждение.

Баланс и комизъм в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи Алекс Раева и Краси Радков. Запазена марка на предаването е излъчването на надпреварата онлайн, където публиката следи от близко всяка стъпка и е директен очевидец на целия набор от прекарвания на танцовите двойки. Състезателите ще бъдат оценени в действително време, незабавно след осъществяването, от професионално жури и феновете на bTV, които ще могат да гласоподават за своите любимци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР