Суперзвездите IL DIVO ( Carlos Marin, David Miller, Sebastien Izambard

...
Суперзвездите IL DIVO ( Carlos Marin, David Miller, Sebastien Izambard
Коментари Харесай

IL DIVO издават нов албум

Суперзвездите IL DIVO ( Carlos Marin, David Miller, Sebastien Izambard и Urs Buhler ) афишират 10-тия си студиен албум - For Once In My Life: A Celebration Of Motown, който ще излезе на 16-ти юли, а първият сингъл от него - Aint No Mountain High Enough, с присъединяване на популярния Marvin Gaye, е към този момент факт.

Колекцията на IL DIVO включва тълкования на класики като "I'll Be There " (The Jackson 5), "For Once In My Life " (Stevie Wonder) и "Say You, Say Me " (Lionel Richie), а специфични гост-артисти в него са Smokey Robinson и Boyz II Men.

Албумът ще съдържа 10 песни, които демонстрират страхотния вокален гений на квартета и по едно и също време с това отдават респект на именити актьори от редиците на Motown Records.

„ Когато за пръв път се зароди концепцията за албума, най-важното за нас беше да сме сигурни, че нашите тълкования почитат и почитат безконечния сексапил на песните. До края на плана се грижехме за това всяка нота да бъде изпята с най-голяма деликатност и за нас е привилегия да можем да прибавим личните си вокали към музикалната история на Motown. Надяваме се почитателите да се насладят на музиката толкоз, колкото ние се наслаждавахме при основаването й. "

IL DIVO е една от най-успешните типичен кросоувър групи в международната музикална история - статус, на който квартетът се радва още основаването си през 2003 година С над 30 млн. продадени албума, 160 златни и платинени албума в 33 страни - те са първите типичен кросоувър актьори, които имат дебютен албум на 1-во място в Top 200 класацията на Billboard.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР