Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон сериозно мисли за края

...
Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон сериозно мисли за края
Коментари Харесай

Линдзи Вон: Краят наближава, трябва ми време да подредя мислите си

 Станимир Беломъжев сграбчи среброто при междинната отдалеченост на Ски-О Тур
Суперзвездата в алпийските ски Линдзи Вон съществено мисли за края на кариерата си. Американката бе доста прочувствена след надпреварата в супергигантския слалом от Световната купа в Кортина Д`Ампецо и показа, че би трябвало да вземе няколко решения за бъдещето си.

Преди няколко месеца Вон загатна, че това е последният й спортен сезон. В петък тя се завърна след травма с 15-о място в спускането, само че през днешния ден не съумя да приключи в първия манш на супергигантския слалом.

" Моето тяло може да понесе още доста натоварвания, само че сега не съм в положение да се състезавам на равнището, на което желая и знам, че мога да бъда.

Наистина не знам какво да си мисля. Получи се по-емоционално, в сравнение с чаках. Знам, че краят наближава, само че това не прави нещата да наподобяват по-лесни.

Имам страхотни мемоари, само че нещата не се развиха по метода, по който чаках. Такова решение не се взима елементарно, би трябвало ми време да подредя мислите си ", сподели Вон.

Иначе друга американка - Микаела Шифрин спечели надпреварата в Кортина Д`Ампецо през днешния ден. 23-годишната състезателка финишира за 1:22:48 минута. Така тя записа 11-а победа за сезона, с което се приближи до върха за всички времена от 14 триумфа в една акция на швейцарската легенда Френи Шнайдер от сезон 1988/89.

Това е 54-а победа в кариерата на Шифрин за Световната купа, с което тя се изравни с австройската легенда Херман Майер на шестото място във безконечната класация.

Втора на 16 стотни от секундата се подреди Тина Вайратер от Лихтенщайн, а трета на 18 стотни приключи Тамара Типлер (Австрия).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР