Суперзвездата Шакира ще се изправи пред съда по обвинения, че

...
Суперзвездата Шакира ще се изправи пред съда по обвинения, че
Коментари Харесай

Шакира отива на съд по обвинения за данъчни измами за 15 млн. евро

Суперзвездата Шакира ще се изправи пред съда по обвинявания, че е измамила испанското държавно управление, като е укривала налози в размер на близо 15 милиона евро.

Според юристите на певицата 45-годишната колумбийка е отхвърлила съглашението за признание на виновност, препоръчано от испанските управляващи, и желае да потвърди невинността си в правосъдна зала.

През 2018 година испанските прокурори упрекнаха поп сензацията, че не е платила 14,5 млн. евро налози върху приходите, които е получила в интервала 2012-2014 година Ако бъде приета за отговорна, тя може да бъде санкционирана или изпратена в пандиза.

Шакира " има вяра в своята непорочност и избира да остави въпроса в ръцете на закона ", се споделя в изказването на нейни представители. Те показват още, че певицата е внесла сумата, която се твърди, че дължи на испанската данъчна организация и няма спомагателни данъчни отговорности.

Един от главните въпроси в правосъдния развой ще бъде къде тъкмо е живяла Шакира в интервала 2012-14 година Според испанските прокурори това е било най-вече в страната, макар че формалното местопребиваване на изпълнителката е на Бахамите.

Шакира има две деца от футболиста на Барселона Жерар Пике. Двойката живееше дружно в Барселона, само че през юни приключи 11-годишната си връзка. Името ѝ се свързва с продажби на повече от 60 млн. албума и редица известни шлагери, измежду които " Hips Don`t Lie ", " Waka Waka " и " Can`t Remember To Forget You ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР