Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните власти в Испания над

...
Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните власти в Испания над
Коментари Харесай

Шакира плати над 20 млн. евро на данъчните в Испания

Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните управляващи в Испания над 20 млн. евро, защото не е плащала налози там, макар престоя си сред 2011 и 2014 година

Каталунският в. “Ел Периодико” заяви, че колумбийската певица, печелила голям брой награди, е платила парите “за споразумяване на част от отговорностите, поискани от данъчните управляващи на Испания”, написа. Фискалните органи подадоха публична тъжба до прокурорите в Барселона, с която упрекват певицата, че не заплаща налози, което довело до започване на следствие, сподели пред Агенция Франс Прес представителят на прокуратурата Хосе Мигел Компани.

Официалната тъжба обгръща интервала от 2012 до 2014 година, защото срокът за гонене на хипотетични данъчни нарушавания през 2011 година е изминал. Заради връзките си от 2011 година насам с Жерар Пике от „ Барселона “, с който имат две синове, 41-годишната звезда се реалокира в каталунския град през 2015 година Дотогава беше на Бахамите.

Представители на Шакира обявиха, че до 2014 година тя се е възползвала оптимално от парите си на интернационалните обиколки и не е живяла повече от шест месеца в Испания – причина да бъде в категорията на плащащ налози публично пребиваващ в страната.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР