Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните власти в Испания над

...
Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните власти в Испания над
Коментари Харесай

Шакира платила над 20 млн. евро на данъчните в Испания

Суперзвездата Шакира е изплатила на данъчните управляващи в Испания над 20 млн. евро, защото не е плащала налози там макар пребиваването си в страната сред 2011 и 2014 година, съобщи БГНЕС.

Каталунският в. „ Ел Периодико “ заяви, че отличаваната с награди колумбийската певица платила парите „ за споразумяване на част от отговорностите, поискани от данъчните управляващи на Испания “.

Фискалните органи подадоха тъжба до прокурорите в Барселона, с която упрекват певицата, че не заплаща налози, което довело до започване на следствие, сподели пред Агенция Франс Прес представителят на прокуратурата Хосе Мигел Компани.

Жалбата касае интервала 2012-2014 година, защото срокът за гонене на хипотетични данъчни нарушавания през 2011 година е изминал.

Във връзка с връзките си от 2011 година насам с Жерар Пике от „ Барселона “, с който имат две синове, 41-годишната звезда се изместен публично в каталунския град през 2015 година Дотогава беше на Бахамите.

Но „ това не подхожда на действителността, откакто децата учат в Барселона и сътрудникът й е тук “, споделил Компани, добавяйки, че прокурорите ще решат през юни дали да продължат делото.

Представителите на Шакира обявиха от своя страна, че до 2014 година тя главно е печелела парите си от интернационалните турнета и не е живяла повече от шест месеца в Испания, което било причина да не заплаща налози в страната като публично пребиваващ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР